CONSULTA D'HORARIS
SELECCIÓ D'ASSIGNATURES
Usuari genèric | 2013-14 | 28/04/2024
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Enologia (2010) Continuar per seleccionar crèdits lliures

Primer curs
Acta única AN
Obligatòries
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA 19605101
TREBALL DE FI DE MÀSTER 19605301
Assignatures sense curs definit
Acta única AN
Optatives
APRENENTATGE DEL TAST DE VINS 19605223
BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA 19605215
BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS 19605214
COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI 19605210
DISSENY DE CELLER 19605226
ELABORACIÓ DE VINS 19605221
ESTABILITZACIÓ, CRIANÇA I EMBOTELLATGE 19605225
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES 19605220
FONAMENTS DE LA QUÍMICA I ANÀLISI ENOLÒGIQUES 19605222
FONAMENTS DE VITICULTURA 19605224
LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A ESPANYA 19605204
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA 19605212
NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI 19605202
SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTIL·LATS 19605227
TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA 19605211
TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC 19605213
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS 19605201
VINS DEL MÓN 19605228